Crysis Roll'D

2010.09.08. 19:00

Ez egy különleges poszt, méghozzá azért, mert a Crysisról szól. Sok szeretettel ajánlom a posztot, és a videót SzpGamernek, ugyanis ebben semmit sem loptak a Crysisból, mivel ez MAGA a Crysis. Aki nem tudná, kicsoda a fent emlegetett emberke, keressen rá a nevére YouTube-on, rögtön érteni fogja a poént.

De a sok baromság után inkább beszélek erről a videóról... Ki ne ismerné, és esett áldozatául már Rick Astley híres számának, a Never Gonna Give You Up videoklipjének. Úgy szokták alkalmazni, hogy egy fórumban például ír valaki egy posztot, hogy "itt van a Half-Life 3-ról egy videó, mindenki nézze meg". Az ember mit nem sejtve rákattint, és bejön az említett videoklip, és RickRoll'D az, aki megnézett belőle akár 1 másodpercet is. Ennek a régi internetes viccnek csomó feldolgozása van, annyi a különbség, hogy a zene továbbra is ugyanaz, csak a videoklip más. Létezik BarackRoll, ott Barack Obama hangját vágták a zeneszövegre, és persze ez a videó is, melynek Crysis Roll a neve:

Ja, és aki nem tudná: a "RickRoll'D" szócikket a Wikipédián nem más, mint Katamori írta :D

A bejegyzés trackback címe:

https://katamori.blog.hu/api/trackback/id/tr62281018

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása