Hív a vasút, vár a Péntek reggeli FAIL!

Eheti rovatunkban a vasúttal kapcsolatos legnagyobb baklövések kerülnek sorra. Mit is tudnék előszóként elmondani? A vasút veszélyes üzem, amennyiben tojunk a szabályokra, a sínek között járkálunk, átmegyünk az átjárón, amikor a sorompó le van eresztve, akkor ne csodálkozzunk, ha kapunk egy jó éjt puszit a majd' 100 km/h-val haladó vonattól...

Kezdjük is a legelején! Vasúti kereszteződés, a legveszélyesebb helyszínek egyike. Ha leáll egy autó a kereszteződésben, vagy olyan sorompók vannak, melyek nem engedik ki a beszorult gépjárművet, (ilyen Magyarországon tudtommal már nincsen, de külföldön bőven van belőlük) akkor el lehet mondani, hogy az autónkból pillanatok alatt roncs lehet az érkező vonat által. Lássuk hát az első videót, kis angol tudás szükséges, de nem kötelező, anélkül is élvezhető a videó!

Az összes videóért kattints a tovább gombra!

Íme a sorompó, amiről előbb beszéltem. Innen nincs kiút, csak a szerencsének köszönhető, hogy nem történt komolyabb baleset!

Az emberi hülyeség határtalan, nézzétek ezt a két embert, át akarnak kelni a síneken, de amikor jön a vonat, a másik ahelyett, hogy hátravetné magát, az érkező vonat előtt akar átfutni, persze rögtön elesik, és csodával határos módon túléli a kalandot.

Ez az ember szó szerint centiméterekre volt a haláltól, de végül megmenekült. El lehet mondani ezek után, a sietség józan ész hiányában sok bajt hordoz magával!

Ennek a kamionosnak már nem volt nagy szerencséje, telibe találta a vonat! Mint egy fűnyíró, úgy tarolta le az útjába kerülő tárgyakat a mozdony a kamionnal.

És a végére a kedvencem!!! Japánban annyira sokan akarnak utazni, hogy nem férnek fel a vonatra, éppen ezért vannak az állomásokon ezek az egyenruhás emberkék, akik benyomják az utasokat a vonatba, tulajdonképpen mintha az egyenruhások lennének maga a WinZip, és az utasok a fájlok... Meg kell hagyni, jó tömörítést végeztek.

A bejegyzés trackback címe:

https://katamori.blog.hu/api/trackback/id/tr792318941

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása