Nemrég becsengettek, úgyhogy idejét érzem annak, hogy írjak egy kicsit az iskolában előforduló baklövésekről! Lesz itt minden a terítéken, az iskolabusztól kezdve a bunyóig minden. Kezdjük is el, ugyanis már az iskolabuszban történhetnek vicces dolgok, jelen esetben ez:

Az összes videóért kattints a tovább gombra!

Megérkeztünk az iskolába... Bizonyára vannak páran, akik nem értik, miért nem szabad a folyosón szaladgálni. Erre tökéletes magyarázat ez a videó, ahol a nagy sietségből egy nagy FAIL lett.

És most következzen egy kis tanóra. Nehéz a tanárúr dolga, ugyanis egy diák folyamatosan piszkálja a mellette ülő társát, de amikor már sokadszorra csinálja, a tanár bekeményít! Erőszakkal az iskolai erőszak ellen? Simán!

És most egy kis szünet, a srác kapott egy értelmiségi padtársat, de amikor már a hócipője is tele van vele, eljön a leszámolás:

És folytatódik, mi történik, ha a diák mögött ülő másik nebuló elkezd kötekedni a társával. A válasz egyszerű, nem várt következmény!


Most az iskolapad koptatása után következzék hát mindenki kedvence, a testnevelés óra. Ilyenkor nem kell az agyunkat használni, mint egy matek órán, itt bőven elég a mozgás. Mivel ennek a srácnak még az elegendő agyi kapacitása sem volt meg, felkente magát a falra:

Nincs annál rosszabb, ha a tesitanár egy rakás szerencsétlenséget kap, jelen esetben ezt az osztályt, akik még egy gyakorlatot sem képesek megcsinálni... Érdemes jobbról a harmadik nebulót megnézni, mit ne mondjak, elég érdekes, amit művel!

De most vissza az iskolapadba! Kémia órákon a legizgalmasabb dolog a kísérletezés, viszont alapszabály, hogy tudni kell, mivel kísérletezünk, mit fog csinálni, és hogyan kell begyújtani. Ez a srác nem tartozik azok közé, akik tisztában vannak a kémiával, úgyhogy inkább otthon a gáztűzhelyet gyújtsa be, az legalább kiszámítható.

Véget ért a tanítás, hazafelé menet viszont eléggé kátyús volt az út...

És ennyi fért a mai Péntek reggeli FAIL rovatunkba, jövő héten, a megszokott időpontban, péntek reggel jelentkezünk majd újra ezzel a rovatunkkal, egy újabb témával kapcsolatos FAIL videó-gyűjteménnyel!

A bejegyzés trackback címe:

https://katamori.blog.hu/api/trackback/id/tr622268282

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása