Nem akarok ünneprontó lenni, hiszen már nyakunkon a hétvége, mégis egy irodás poszttal jelentkezek az eheti Péntek reggeli FAIL rovatban. Mindig csak a munka megállás nélkül, kávészünet, munka, ebédszünet, munka, stb. Minden nap ugyanaz a sablon, de most igyekeztem az irodák vicces oldalát előkeríteni, meglátjátok majd, mekkora sikerrel.

Ez a jól táplált jómunkásember csak fel akarta dobni a munka hangulatát, viszont a parkour nem úgy sikerült, ahogy ő szerette volna, de ez nem vált a hangulat rovására. :D

Az összes videóért kattints a tovább gombra!

De nem mindenhol lehet a jó hangulat a tetőfokán. Hogy itt mi lehetett az oka a leszámolásnak, az kizárt dolog, mert nem tudom, de az biztos, hogy a munkatársaknak a csetepaténál fontosabb volt a munka, megállás nélkül!

Egy kis szünet senkinek sem árt, ilyenkor jöhetnek a beteg ötletek ezerrel, már akinek vannak egyáltalán ötletei ennyi meló után... Az ánusz-scannelés művészetén ez a jómunkásember még finomíthatna egy kicsit, de az elképzelés tökéletes, csak a megvalósítás pocsék.

Jelenleg az irodák 99,9%-a nem alkalmas a jómunkáskutyák akadálymentes munkájához. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint ez a videó, ahol a kutya megpróbál bejelentkezni a Windows-ba, természetesen sikertelenül.

Ha vége van a robotnak az irodában, annak mindenki csak örülni tud. Viszont ez a fickó csak most szembesül vele, hogy a problémák csak most kezdődnek! Az iroda elhagyását nem ám autóval, vagy gyalog, esetleg tömegközlekedéssel kísérelte meg, hanem a többórás meló után seggéhez ragadt irodaszékével! Egy ideig tökéletes volt minden, de aztán...

A bejegyzés trackback címe:

https://katamori.blog.hu/api/trackback/id/tr752372730

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kalocsai Mária · http://zsirreceptek.blogspot.com 2010.10.24. 15:25:08

Ahogy Ungvári Igor szokta mondogatni: nincs veszélyesebb az unatkozó embernél!
süti beállítások módosítása