Az itt található videók többségében nem buli után részeg fiatalokat, hanem igazi alkoholistákat fogtok látni, akik lecsúsztak, elvesztették a józan paraszti eszüket, és már csak a piálás maradt nekik, mint életcél. Sok részeg emberrel lehet találkozni az utcán, az emberek többsége általában nem figyel rájuk, viszont vannak, akik filmre veszik őket, feltöltik a netre, így születtek a posztban található videók.

Az első videóban szereplő ember fát vág. Mi ebben az extra? Hát az, hogy mindezt részegen teszi. A kamerás is kiveszi a részét a videóból, a nagyobb hatás érdekében. Mit ne mondjak, megérte!


Az összes videóért kattints a tovább gombra!

Ha egy ember leissza magát, akkor annak a velejárója a hányás az esetek többségében. Ez a fickó lavór, vagy WC helyett a szemetesbe akarta dobni a taccsot. Nem sikerült...

A fa kitermelése után jöhet a szállítás, de részegen ez se túl egyszerű! Hiába vannak ketten, ha mindketten részegek :D

A fa-szállítás (direkt írom így, nehogy azt higgyétek, átment 18-as karikásba a poszt) után következzen egy kis bicajozás. Mert részegen ez sem könnyű.

Nem túl jó ötlet ittasan kerítésnek dőlni... Megharap a kutya? Áram van bele vezetve? Egyik sem, a válasz a videóban van, EPIC FAIL!

A következő videóban a texasi láncfűrészes utódját láthatjuk munka közben, pityókásan. De ez cseppet sem zavarja, első a munka, ahogy az egyik kommentelő mondta a videó alatt!

A részegek ellen egy meglehetősen sajátos módszert vezettek be ebben a városban, az áldozat a mai napon egy mit sem sejtő, éppen a dolgát végző ittas férfi.

Mire jók a részegek? Kiváló mérlegek, mint mutatja ez a videó is! Bár a végén egy kis technikai malőr becsúszik, de hamarosan elindulhat a sorozatgyártás!

A részegeknek már van saját harcművészetük is, méghozzá a Drunk-Fu, melyet két szintén részeg ember mutat be nekünk egy videó keretében.

Ittasan bunyózni a legjobb, és ha azt a bunyót valaki felveszi videóra, és feltölti a YouTube-ra, annál nincs is jobb! Nézzétek meg ezeket a mozdulatokat, mintha a sok piálással együtt egy kis távol-keleti harcművészet is szállt volna az üres agyába!

A végére pedig, hogy elvegyem a kedveteket a részegek levideózásától, megmutatom nektek, kivel álltok szemben, és mi lesz a kamerátokkal! Kössétek fel a nyúlcipőt, ha ezt a részeget felhergeltétek, mert ő nem szarozik!

A bejegyzés trackback címe:

https://katamori.blog.hu/api/trackback/id/tr452301741

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása