Te jó ég, ebben a témában nem kis választék van videókból! Most ne vitatkozzunk azon, hogy a nők nem tudnak autót vezetni, női, vezetni tudó olvasóinkat nem akarom megsérteni, csak annyit mondok: vannak, akik tudnak vezetni, és vannak, akik nem.

Az első videóban szereplő hölgy az utóbbiak közé tartozik, de majd a videó végén jön a hatalmas meglepetés! Nem lövöm le a poént előre, nézzétek meg a videóban!

Az összes videóért kattints a tovább gombra!

És most egy kis hazai, Budapesten készült ez a felvétel, a budai alsó rakparton. Nem tudom az előzményét, hogy miért fordul vissza mindenki, de a szürke Citroën sofőrjének ez is kihívást jelent, őszintén, honnan a francból szerzett ez a nő jogosítványt?

Most már befigyel egy apró koccanás is, a sofőr képességeit meghaladó parkolóhelybe nagyon nehéz beállni...

Újra egy magyar videó, itt a Suzukijával hajt bele egyenesen a vizesárokba a járművezető. Természetesen nő volt. Érdemes a videót végig nézni, ugyanis a gyaloglással is gondok vannak. Ilyen alacsony IQ-val nem csodálom.

Azt hittétek, ennél durvább nem lesz? Dehogynem, itt a sofőr ronccsá töri a Mercedesét! Nem, nem karambol, hanem PARKOLÁS miatt! Van ennek jogosítványa egyáltalán?

Ez már művészet, ritka bénának kell lennie annak, aki még egy kanyart se tud normálisan bevenni:

És mi történik akkor, ha a női sofőr tankol, viszont az autó tankja nem azon az oldalon van, ahol a töltőberendezés? A válasz egyszerű, EPIC FAIL.

Mivel a mai Péntek reggeli FAIL rovatunkban porig aláztuk a rossz női sofőröket, ezért, hogy ne alakuljon ki az a kép a nőkről, hogy nem tudnak vezetni, ezt a videót a végére kiraktuk, mert van valaki, aki a parkolás koronázatlan királynőjének számít:

És ezzel a mai rovatunk végére értünk, vezessetek jól, és ne sz*pjatok le senkit se, hogy legyen jogosítványotok! A viszontlátásra!

A bejegyzés trackback címe:

https://katamori.blog.hu/api/trackback/id/tr182285286

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása