Véleményem: Facebook

2010.09.26. 07:00

Sziasztok

A mai világban nem tudok úgy bemenni a miskolci plázába, hogy ne találkozzak 2-3 divatköcsög pénzes csajjal, akik nem tudnak másról beszélni, csak a ku*va Facebookról. Nem értem, hogy mi a retkes meg nem mondom mimért kell azt a nem mondom ki mit annyira isteníteni.

Tőlem is sokan kérdezik, hogy van facebook-od, mer ha nincs akkor csinálj. Én vissza szólok neki, hogy nekem nem tetszik, akkor meg én vagyok a világ legnagyobb tahója. Emberek, azért nem kéne ennyire elfajúlnia a világnak. Mert most a sok pénzes plázacica, akiknek az apja azért dolgozik reggeltől estig, hogy a szeme fénye (köhöm...) megvegye magának az 50000 Ft-os Converse cipőt, és reggeltől estig a Fasztbookon legyen. Egy embernek állt jól a Converse cipő az is Slash.

Tehát, akinek van Faszbookja, akkor élvezze el magát rajta, mert nem láttom annak értelmét, hogy most egy feltuningolt myvip miért ilyen jó. A sok divatköcsög meg kapja be a f@szomat, ha úgy is reggeltől estig a Faszbook előtt ülnek. 

MediEvil

 

UI.: Én szeretem a Facebook-ot... viszont a pénzes plázapicsákról írtakkal én is egyetértek. - Katamori

A bejegyzés trackback címe:

https://katamori.blog.hu/api/trackback/id/tr582323114

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

_SPEEDER_ · http://www.gratispremium.info/?ref=221887 2010.09.26. 13:24:07

engem is idegesítenek már a facebookosok de vannak rajta hülye emberek lásd roflnet.blog.hu ez téllegfennvan csak kicsit igazítottak rajta programmal mer amugy angol :D

HunDoomguy · http://www.youtube.com/hundoomguy 2010.09.26. 17:08:17

@_SPEEDER_: Igen, azt én is láttam, bár nem volt 100%-ig tökéletes a magyarítás, de nekem kifejezetten tetszett :D

Nuclearvision · http://nvision.blog.hu/ 2010.09.30. 20:25:51

Nekem sincs Faszbookom, és mégis teljes értékű életet élek :D Elég az iWiW is, arra is felnézek naponta párszor max, vagy feltöltök 1-2 jól sikerült képet azt csókolom.

erman · http://jozanul.blog.hu 2010.10.15. 04:39:59

Én sem igazán látom semmilyen pozitív szerepén a Facebook "jelenségnek". Tulajdonképen egy agresszív spammer marketinggel dolgozó divatoldalnak lehetne nevezni aminek a színvonala még a korábbról ismert hasonló oldalakét sem közelíti meg...
süti beállítások módosítása