Péntek reggeli FAIL: A farmon

2010.08.27. 07:00

Csá mindenkinek, igen, új, állandó rovat lesz a blogon, minden héten, péntek reggel jelentkezünk több, hasonló témájú vicces, vagy annyira szánalmas FAIL videóval, melyeken már csak röhögni lehet.

Most a mezőgazdasági FAIL-ek kerülnek sorra, legyen szó kakasról, vagy traktorról, esetleg legelő Milka tehenekről, oltári nagy baklövéseket tud az ember velük elkövetni, sőt, még a farmon élő állatok sem maradnak ki a sorból FAIL terén... Lássuk hát szépen libasorban a videókat, ugyanis most egy jó nagy csokrot összegyűjtöttem nektek belőlük!

Néha a szarvasmarhák között is előfordul, hogy a párkapcsolat testi, vagy technikai (értsd: nem tud kefélni) okokból nem jön össze úgy, ahogy azt a két fél szerette volna.

Az összes videóért kattints a tovább gombra!

Most kiderül, miért nem jó ötlet városiként a teheneket piszkálni. Az biztos, hogy ezek után nem fogja már a srác betenni a lábát egy tehénfarmra sem!

Ez a fiú a karatetudását egy kakassal akarta megmérettetni. Bár a kakas inkább a lerohanó technikát alkalmazta, mégis sikerült felülkerekednie a harcban, és elzavarnia a támadóját. Ennyit ért a távol-keleti harcművészet a kakas ellen. Van még mit tanulni az állatoktól!

Aki szereti a gépeket, annak jó hír, hogy most a farm állatai után a traktoroké a szerep. Most megmutatom, a traktor rendeltetésszerűtlen használatából milyen balesetek következhetnek be.

Nem véletlenül van ráírva, hogy egy személyes... Lássátok a videóban a magyarázatot.

És a végére: mi történik, ha a városiak beszabadulnak a farmra, driftelnek, és hegyet másznak a traktorokkal?

A bejegyzés trackback címe:

https://katamori.blog.hu/api/trackback/id/tr942250549

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása