No comment. Ez a blog már nem él. Nincs kedvem folytatni. Elvagyok a channelem-en és facebook-on.

 

Talán egyszer újra folytatom majd, de az tuti, hogy gyökeres változtatásokkal. Ez is az oka, hogy nem törlöm ezt a domain-t :)

Katamori
 

Kellemes ünnepeket!

2010.12.24. 20:17

Boldog, szeretetteljes karácsonytés sikerekben gazdag új évet kíván a Katamori Entertainment Blog!

 

Szerző: Katamori

Szólj hozzá!

Címkék: update

(nekem is sok eszem van hónapok után pont éjszaka postolni... na mindegy)

Helló mindenki! Igen, tudom régen hallottatok már felőlem a blogon. Hundoomguy inaktív lett időhiány miatt, Medievil a GMST-re összpontosít, én meg hát... nos, szívesebben figyelek oda én is más dolgokra, mint a blogolás. Hogy miért? Mondhatnám, hogy mert nem tűnik eredményesnek, de ilyen alapon még a videózásba se kellett volna belekezdenem... a valódi oka magánéleti. Mivelhogy természetesen a netezés mellett nekem is van rendes életem, mint az emberek 95%-ának. Röviden legyen elég annyi, hogy mostanában megváltozik pár dolog velem kapcsolatban - ez itt nem fog tükröződni, nyugalom -, és így arra is figyelmet kell szentelnem.

Természetesen a blogon lévő inaktivitás ellenére més helyeken még láthattok aktívan :) elsősorban persze Youtube-on vehetitek fel velem a kapcsolatot, de ott van még az e-mailem is (akinek nemteccik a citromail, adhatok freemail-es elérhetőséget is), esetleg a Twitterem, de persze Skype-om is van, meg sok más elérhetőségem is. Egy biztos: itt ne várjatok olyan sűrűn post-okat, mint a régi szép időkben! :D

Egyszer talán majd, újra folytatom a blogolást, sőt biztos, mert az Indás account-om is megvan (akár itt is elérhettek XD) és aktív is, a blogban pedig amúgyis sok munka volt így törlésre biztosan nem fog kerülni.

Csak ennyit szerettem volna megírni. Jó éjszakát, boldog Mikulást és meg ne fagyjatok ebben a k*rva hidegben!

 

Katamori

A Mucsi rossz napja videó folytatása kész. Egy hétig dolgoztam rajta, rengeteg munkám van benne, de szerintem megérte. Remélem tetszeni fog.

Minden szereplő és berakott zene ott van a videó végén a stáblistában.

 

Mint azt mondtam, nem nagyon van már időm nekem se a postolásra. Ennek ellenére akad itt még egy videó, amit megmosolyoghattok, ráadásul Hundoomguy rendszeres postjának napjára is eshet!

 

Aki már játszott a Half-life 2-vel, annak fogja a legtöbb nevetést hozni ez a videó :D nem is igényel különösebb kommentárt... Játszd ki a Half-life 2-t extrém módon, ha tudod!

Azért a vége alapos tanulság arra, miért ne vigyük túlzásba az őrjöngést...

 

Katamori

Nos, mit mondhatnék... eddig legnagyobb segítségem, a blog másik nagy adminja, Hundoomguy visszavonul. Remélem, hogy majd egyszer visszajön, ezért inkább nem szedem le a kiírását. Nélküle viszont sajnos a napi post-ok szintjét nem fogok tudni tartani. Nekem ugyanis messze nincs akkora humorérzékem, mint neki, plusz vicces videókból se ismerek annyit. Medievil pedig, ahogy olvasható volt, a Vistával vív gépre menő harcot, úgyhogy a napi postírásban se tudna támogatni.

Mostantól tehát megpróbálom egymagam színesíteni a blogot, legalább heti 2-3 alkalommal. Ugyanakkor hozzá kell tennem, hogy nekem is van életem, úgyhogy szabadidőmben nem nagyon tudok vicces videókra/képekre/egyéb tartalmakra, illetve azok keresésére összpontosítani.

Amit Hundoomguy mondott a nézettségről, az teljesen jogos, de úgy gondolom, erről nem mi tehetünk hiszen mindent megtettünk a blog minél jobbá tételének érdekében. Szóval...

 

Na mindegy. Türelmeteket kérném a postokkal illetően. Zárásképp pedig egy vidám videó, ami címének hála nem igényel különösebb kommentárt!

 

 

 

Katamori

Véleményem: Vista

2010.10.19. 18:06

Sziasztok

Néhány napja elromlott az XP a gépemen, és úgy gondoltam, hogy felteszek egy jobb operációs rendszert két év után. A Vistára esett a választásom, mert édesapának is Vista van a gépén, és mert abban már igen tapasztalt vagyok, akkor én is felteszem. Na de ekkor kezdődtek a bajok.

A Vista folyamatosan fagyoskodik a gépemen, néha leáll valami program magától, kifagy a Skype, és a legrosszabb az alaplapomat nem támogatja a Vista. Hát emberek, én mindig is nagy Vista párti voltam, mert hát ilyen jó, meg olyan jó, de ezzel betelt a pohár.

Mindig védtem a Vistát, hogy: "Ez nem játékokra lett tervezve, úgyhogy ne szidalmazd." de sajnos felidegesített ezzel. Ezért csődölt be a Vista a világon, mert nincsen rá semmilyen normális program, és driver. Aki megtalálja az alaplapomnak a normális Vista driverjét, vagy a hangkártyámnak a diverjét, az írjon erre az email címre: arnold9415@citromail.hu

tipus: Asus p5gd2-x

        C media 9880

MediEvil

Búcsúzom tőletek

2010.10.18. 19:13

Nem tudom, mennyire szomorú ezt hallani tőlem, amennyiben tetszett az eddigi munkásságom nektek, akkor az, de ha meg nem, akkor ez van, én nem várom el senkitől se, hogy könnybe lábadt szemekkel búcsúztasson engem.

Közel 2 hónapon keresztül, megállás nélkül, összesen 29 poszttal járultam hozzá Katamori blogjának a fellendüléséhez. Így utólag nézve rengeteget adtam hozzá a bloghoz, talán már annyira sokat, hogy méltán érezhetem félig sajátomnak.

Viszont én is emberből vagyok, és eljutottam ahhoz a ponthoz, hogy azt mondjam, elég volt. Egyszerűen nincs időm tanulás mellett még a blogra is valami elvárható színvonalú cuccot posztolni, úgy, hogy a saját szabadidőmből áldozok fel rengeteg időt, és mire a bloghoz érnék a napirendemben, fáradt vagyok, és ötletem sincs már.

De nem ez az egyik oka annak, hogy kiszállok. A statisztikákat nézegetve egy idő után rájöttem, nem sikerült a blog nézettségét fellendíteni. A belefektetett energiám egyszerűen nem jön vissza a nézettségben... Lehet, hogy az volt sz@r, amit posztoltam, vagy pedig túl sok hasonló témakörű blog van, és az embereknek nem kell még egy századik is. Attól a néhány embertől, aki a Katamori Blogot olvassa, elnézést kérek, remélem továbbra is olvasni fogják a blogot azok után is, hogy én kiszálltam.

A Katamori Blog ezek után nélkülem folytatódik majd, Katamori, és Medievil továbbra is fognak posztolni nektek.

Eltartott egy darabig, amíg elkészült (nem is fért bele csak 1 részbe), de végre itt van, és a teljes befejezés belesűrítve! Mit ne mondjak, kiváló egy játék :)

Tartalom:

1.rész - Mauler megszerzése, befejezéshez döntőpont

2.rész - Legrosszabb, és közepes befejezés

3.rész - Legjobb befejezés első fele

4.rész - Legjobb befejezés második fele és maga a befejezés

 

Nem tudom, hallottátok-e már a viccet, melyben fel vannak a sorolva a leghasztalanabb találmányötletek: egyfogú fésű, Braille-írásos KRESZ-könyv, vízpor (víz hozzáadásával víz lesz belőle), vízálló teafilter és szivacs, napelemes éjjelilámpa, fekete szövegkiemelő, kétoldalas játékkártya, ésatöbbi.

Ezen találmányok persze csak a képzeletünkben léteznek (legalábbis reméljük), ám van, aki maga is ki tud találni fölösleges vackokat.
 

Nem akarok ünneprontó lenni, hiszen már nyakunkon a hétvége, mégis egy irodás poszttal jelentkezek az eheti Péntek reggeli FAIL rovatban. Mindig csak a munka megállás nélkül, kávészünet, munka, ebédszünet, munka, stb. Minden nap ugyanaz a sablon, de most igyekeztem az irodák vicces oldalát előkeríteni, meglátjátok majd, mekkora sikerrel.

Ez a jól táplált jómunkásember csak fel akarta dobni a munka hangulatát, viszont a parkour nem úgy sikerült, ahogy ő szerette volna, de ez nem vált a hangulat rovására. :D

Az összes videóért kattints a tovább gombra!

A magyar Mortal Kombat mester

2010.10.14. 07:00

Egyszer volt egy ember, szakálla... nos, az nem volt, de hekyette nagy harcművészeti tapasztalata az bizony igen. Dezső még 14 évvel ezelőtt kereste fel a Midway-t, hogy szerepelhessen a Mortal Kombat 4-ben, ám a játékgyártók ezt elutasították, indokolván ezt azzal, hogy 39 másodperc alatt legyőzni a bajnokság összes résztvevőjét és Goro-t egyszerre - nos, nem túl fair a játékbeli karakterekre nézve.

Szegény Dezső még a filmekben sem kapott szerepet, aminek köszönhetően lemondhatott álmáról, ám ő nem adta fel! Sőt, mind a mai napig tart harcművészeti bemutatókat az utca szerény emberének, egyfajta megélhetési lehetőségként.

 

 

Dezső, mindannyian reméljük, hogy egy nap megtalálod a helyed!

 

Katamori

Ne nézd meg ezt a videót reggelizés közben! Az esetleges rókázásért felelősséget nem vállalunk!

A mai nappal ismét okosabbak lesztek a Katamori Blognak hála, extrém ördögűzés után most megtanulhattok lárvát enni. Bear Grylls mutatja be, hogyan találjuk meg a lárvát, és utána hogyan küzködjük le a torkunkon.

Belegondolni sem merek, milyen borzalmas lehet ezt az undorító, rágós, nyálkás, szájban ficánkoló csúszómászót megenni, ha még a videó után is rámjött a hányinger... Ne egyetek, miközben Bear Grylls kalandjait nézitek, és akkor talán megússzátok egy kis gilisztaiszonnyal.

Aki pedig reggelizés közben nézte meg ezt a videót... Nos, hát annak JÓ ÉTVÁGYAT KÍVÁNUNK!

Idáig a rovatunkban hétköznapi cselekvések extrém változatai szerepeltek. (reggeli, borotválkozás, filmnézés, társasjátékozás) 

Most viszont egy nem hétköznapi cselekedet extrém változata következzék, ez pedig nem más, mint az ördögűzés. Mindegy, nem szaporítom tovább a szót, ugyanis nagyon nem vagyok otthon a misztikában.

Erre a videóra nem tudok mást mondani: BETEG! :)

Igényes Magyar Rock zene

2010.10.11. 07:00

Sokan bemocskolják a magyar zeneipart. Itt van egy olyan magyar zene, ami elnyerte nagyon a tetszésemet. És remélem a tiéteket is.

 

 

Sing-Sing - Életfogytig Rock 'N' Roll

Nem tudom, ismeritek-e metzi8-at Youtube-ról. Nekem mindenesetre volt szerencsém élőben találkozni vele, többször is. Szakácsnak tanul; egyik kaposvári étteremben dolgozik. Mesélt nekem párszor egyik, Misi névre hallgató osztálytársáról, aki, hát... fogalmazzunk úgy, hogy fejre ejtették párszor kiskorában... talán úgy harmincszor...

Ez persze meglátszik rajta és a viselkedésén is. András megnyugtatott, hogy szerencsére nem vele dolgozik egy helyen, ám így is hallott "érdekes" dolgokat Misi barátunk munkásságáról. A tanár, amikor belekóstolt a főztjébe, eldobta a fakanalat, stb.

 

Aztán egyszer András megmutatta ezt a videót, amiben benne volt ez a Misigyerek. Ez ugyan már volt jópár hónapja, de szerintem még mindig üt. 1:46-nél keződik a lényeg.

Én vörösre csapkodtama  térdem, miközben majdnem megfulladtam a röhögéstől... fantasztikus ez a gyerek :D

Ezek után még képes volt odamenni a tanárához, azzal a szöveggel, hogy ő mostantól kénytelen lesz magántanárhoz járni, merthogy ha Budapestre költözik, a zenei karrierje miatt nem lesz ideje órákra járni... András szerint tanárt soha nem hallott még úgy kiröhögni egy diákot. No comment...

Zárásképp íme még egy videó Mike Rudolf, alias Varga Misi fület gyönyörködtető énekéről. Ugyanis ehhez a kölökhöz sokat nem tudok hozzátenni, ezt hallani kell!

 

 

Katamori

 

Játékajánló: Doom RPG

2010.10.09. 19:22

(A napokban kissé hozzászoktunk az esti postokhoz, ám ennek rajtunk kívül eső okai voltak. A továbbbiakban igyekszunk ismét a szokásos napirendhez igazítani a bejegyzéseket)

Lefogadom, amint meglátjátok a nevemet és mellette azt a szót, hogy "Doom", már legtöbben el is hagyjátok az oldalt, arra gondolva, hogy már megint valami marha unalmas és számotokra érdemtelen témáról fogok írni. Ám ez most nem ilyen lesz!

A Doom RPG ugyanis nem PC-re megjelent játék (ellenben ugye az eredeti Doom-mal), hanem a már említett világhírű játéknak a mobiltelefonra kiadott verziója.

Péntek reggeli FAIL: Kapusok

2010.10.08. 22:02

Ez egy rendkívüli Péntek reggeli FAIL kiadás, ugyanis nem reggel, hanem este jelent meg. Éppen ezért rendkívül hatalmas kreativitással elneveztem Péntek esti FAIL-nek, de mivel már létezik kissé hasonló néven produkció, (Péntek Esti Vigadó) ezért maradok a hagyományos név mellett, mely legkevésbé sem utal a poszt megjelenési dátumára.

Aki a focit nem szereti, nos, az ma poszt nélkül marad, de aki szereti a focit, vagy szeret jókat nevetni, annak szól a rovat mai témája, méghozzá a kapusok baklövései. Jöhet ide akármennyi Football Generation, ezeket a kapusokat nem lehet alulmúlni!

Kezdeném is, sok kommentárt nem tudok fűzni ehhez a videóhoz, de annyit igen, hogy menten tökön szúrom magam, ha ez a japán kapus PÉNZT kap ezért a játékáért...

Az összes videóért kattints a tovább gombra!

Véleményem: Tesco

2010.10.07. 07:00

Sziasztok

Itt Miskolcon ha jól számoltam van vagy 5 Tesco, 1 Cora, 1 Aucham, és megint akarnak ide építeni még egy Tescót. Az Istenit, nem elég az az 5, most már kell egy 6.-ik? Bakker, már így is az ország gazdasága a majom feneke alatt van, de ha megépítik ide ezt a "csodát" akkor vége lesz mindennek. Most így olvashatjátok, hogy ez olyan nagy katasztrófa, de hiszen ez csak egy bolt. Igen egy bolt, de nem magyar. A rohadt külföldi cégek szó szerint kiszívják a lelket az országból ezekkel a ramaty áruházakkal.

Ó, most mindenki azt mondja, hogy:"De olyan olcsó minden, akkor oda megyek vásárolni" igen olcsóbb minden, de a minősége is rosszabb. Mindenki azt mondja, hogy ami olcsó az jó is. Egy nagy büdös lóf@szt, minden ami olcsó, az nem magyar, és csak ránk akarják sózni, hogy a tisztességes magyar földműves menjen tönkre. Mindenki veszi a Tescós virslit, kólát, meg ezeket a szarokat, és közben a magyar termékeket dobhatjuk ki a pics*ba. Na tessék itt áll Magyarország, mindenki hibás ebben, mert mindenki akarja azt a sz@rt.

MediEvil 

 

Magyar Népmesék WoW Edition

2010.10.06. 07:00

Babinéni csőőő!

Ki ne ismerné a Magyar Népmesék Remixet Dandozolikától a YouTube-on?

A népszerű paródiából elkészült egy feldolgozás, melyben a sokak által (de énáltalam nem) játszott World of Warcraft stílusában láthatjuk a röpködő arcokat, és a fekete bárányok koncertet, de nem is sorolom tovább, nézzétek a videót magát:

A társasjátékok 90%-ának az előnye, hogy csendben, a szomszédok teljes nyugalmával tudunk velük játszani. 

De nem akkor, ha EXTRÉM MÓDON játszunk a társasjátékokkal! Amennyiben valaki meg szeretné gyorsítani a költözés folyamatát, kezdjen el lehetőleg késő este társasjátékkal játszani extrém módon! Lakóház esetében garantált a hatás, tanyán csak a csirkék haragját fogjuk elérni vele.

Véleményem: Az elektro zene

2010.10.04. 07:00

Sziasztok

Nem tudok úgy felszállni egy villamosra, hogy ne halljam a mellettem ülő bőgatyás, csicsás pólós, Converse cipős ember szörnyű, és ízléstelen "zenéjét". Mindenki úgy oda van az "új stílusért" csak azt nem értem, hogy mi a fene jó benne? Jól van, most ismétlek két hangot, és ezt 10 percig játszom neked, vagy egy vékony (már szinte lány hangú) hangon éneklek egy sz@r zenét, akkor már én vagyok a menő. -.-"

De persze az igazi művészetet a mai fiatalság már nagy ívben tudjátok mit csinálnak. A ROCK az igaz zenei stílus, mert ebben a műfajban a zenészeknek össze kell hangolniuk magukat, együtt kell játszani, meg kell tanulni hangszeren (ami nem egy két nap), és még új dalokat írni. tehát a Rock-ban több művészet, és zenei tudás van, mint ebben az elektronikus szerencsétlenségben.

Nem mondom, hogy minden elektronikus zene rossz, mer igen is vannak jók. PL: Scooter, Eiffel65, DJ BOBO, de ezek igazi elektronikus zenét játszanak, nem ilyen trágyalevet, mint a mai zenék. Ha meg valaki azt mondja nincs igazam, akkor meg nyalja ki Justin Seggét, és menjen a Tescoba. Rock and Roll mindig örök lesz!

MEdiEvil 

A Stronghold: On the Edge of Chaos c. Doom WAD intrója. Lehet, hogy sokakat nem érdekel, de legalább ez is felkerül Youtube-ra :D

 

Véleményem szerint az minden idők legjobb Doom WAD-ja :)

Kend azt is!

2010.10.02. 07:00

Idősebbek ismerhetik (talán a fiatalabbak is) MC Hammer U Can't Touch This című, igen híres számát; ha máshonnan nem is, a Family Guy paródiából is ismert lehet.

Nos, találtam egy igen humoros videód, mely szerint két srác még 2000-ben úgymond "remake"-elte ezt a számot. A végeredmény hatalmas! :D

Jó szórakozást hozzá!

 

Te is kend azt! :D

 

Ki ne emlékezne a gyerekkorában a játékboltok, esetleg a Happy Meal nevű lehúzás nevetségesre sikerült játékaira? Mert most bizony felidézzük az emlékeket, sőt, a mai játékok közül is górcső alá veszünk párat! Lesz itt minden, a pedofil majomtól kezdve egészen a felfújás közben lecidázható játékig, perverzitás felsőfokon, és a korhatár sem magas, 3 éves kortól mindenki nézheti a posztot... 

Elsőként következzék ez a Happy Meal-es csoda, melyben a Batman figurának besegíthetünk a szexuális életébe. Hatalmas játéktervezői bravúrnak hitték, szerintem csak nevetséges, és perverz lett.

Az összes videóért kattints a tovább gombra!