Péntek reggeli FAIL: Kapusok

2010.10.08. 22:02

Ez egy rendkívüli Péntek reggeli FAIL kiadás, ugyanis nem reggel, hanem este jelent meg. Éppen ezért rendkívül hatalmas kreativitással elneveztem Péntek esti FAIL-nek, de mivel már létezik kissé hasonló néven produkció, (Péntek Esti Vigadó) ezért maradok a hagyományos név mellett, mely legkevésbé sem utal a poszt megjelenési dátumára.

Aki a focit nem szereti, nos, az ma poszt nélkül marad, de aki szereti a focit, vagy szeret jókat nevetni, annak szól a rovat mai témája, méghozzá a kapusok baklövései. Jöhet ide akármennyi Football Generation, ezeket a kapusokat nem lehet alulmúlni!

Kezdeném is, sok kommentárt nem tudok fűzni ehhez a videóhoz, de annyit igen, hogy menten tökön szúrom magam, ha ez a japán kapus PÉNZT kap ezért a játékáért...

Az összes videóért kattints a tovább gombra!

Itt van egy nagyobb válogatás a béna kapusokról, sajnos hang az nincs. Külön kiemelném a 0:29-től látható kapust, igazi Football Generation kapus a javából!

Így jár a kapus, ha a munkáját lazán végzi:

És a végére a szerintem minden idők legéberebb kapusa következzék:

A bejegyzés trackback címe:

https://katamori.blog.hu/api/trackback/id/tr942357168

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása