Véleményem: Tesco

2010.10.07. 07:00

Sziasztok

Itt Miskolcon ha jól számoltam van vagy 5 Tesco, 1 Cora, 1 Aucham, és megint akarnak ide építeni még egy Tescót. Az Istenit, nem elég az az 5, most már kell egy 6.-ik? Bakker, már így is az ország gazdasága a majom feneke alatt van, de ha megépítik ide ezt a "csodát" akkor vége lesz mindennek. Most így olvashatjátok, hogy ez olyan nagy katasztrófa, de hiszen ez csak egy bolt. Igen egy bolt, de nem magyar. A rohadt külföldi cégek szó szerint kiszívják a lelket az országból ezekkel a ramaty áruházakkal.

Ó, most mindenki azt mondja, hogy:"De olyan olcsó minden, akkor oda megyek vásárolni" igen olcsóbb minden, de a minősége is rosszabb. Mindenki azt mondja, hogy ami olcsó az jó is. Egy nagy büdös lóf@szt, minden ami olcsó, az nem magyar, és csak ránk akarják sózni, hogy a tisztességes magyar földműves menjen tönkre. Mindenki veszi a Tescós virslit, kólát, meg ezeket a szarokat, és közben a magyar termékeket dobhatjuk ki a pics*ba. Na tessék itt áll Magyarország, mindenki hibás ebben, mert mindenki akarja azt a sz@rt.

MediEvil 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://katamori.blog.hu/api/trackback/id/tr592344905

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

denikec · http://thegmodrevolution.blog.hu 2010.10.09. 18:41:51

Jah szreintem is egy baromság ez az egész.Én már csak tudom mivel apukám ott dolgozoik a húspultnál(mennek rá ezerrel) Pénteken meg nemtudom mikor a sok barom ember odamegyek és hülye kérdésekkel támadják a pultosokat.Vagy eer ember egymás hegyén hátán összetaposva egymást ott van.Én nemtudom mi lesz még....

Nuclearvision · http://nvision.blog.hu/ 2010.10.11. 14:44:10

Amúgy komolyra fordítva a szót: nem érdekel, ha nem magyar, attól még hogy olcsó, lehet jó. Másrészről ez az ország kevés minőségi cuccot tud előállítani, most nem csak az ipari dolgokra gondolok. Én elmegyek ebből az országból amint tehetem...
süti beállítások módosítása