Ki ne emlékezne a gyerekkorában a játékboltok, esetleg a Happy Meal nevű lehúzás nevetségesre sikerült játékaira? Mert most bizony felidézzük az emlékeket, sőt, a mai játékok közül is górcső alá veszünk párat! Lesz itt minden, a pedofil majomtól kezdve egészen a felfújás közben lecidázható játékig, perverzitás felsőfokon, és a korhatár sem magas, 3 éves kortól mindenki nézheti a posztot... 

Elsőként következzék ez a Happy Meal-es csoda, melyben a Batman figurának besegíthetünk a szexuális életébe. Hatalmas játéktervezői bravúrnak hitték, szerintem csak nevetséges, és perverz lett.

Az összes videóért kattints a tovább gombra!

Azt hittétek ezt nem lehet fokozni? Dehogynem, a perverzitás ugyanis csak most ért a tetőfokára, itt az Oroszlánkirályból Rafikit láthatjuk, amint pedofil vágyait Simbán éli ki. Ezt most komolyan gondolták? Ki az, aki ezt árusítani merte?

De még mindig nincs vége. A perverzitás csúcsa szerintem ez a nyalóka álnév alatt futó játék, melyben lehetősége van a gyereknek smárolni egy állattal! Igen, jól hallottátok, a kicsit sem perverz játékgyárak fantáziája kimeríthetetlen.

És amivel számomra végleg betelt a pohár: a már szexuális segédeszközként használható játékok, nézzétek meg ennek a vacaknak a formáját... Ritka pedofil volt, aki ezt tervezte.

És a végére, a zárszó előtt még itt van ez a felfújható szarság. Neeeeem, máshova nem lehetett rakni a szelepet, csak oda!

Azt ne vitassuk, hogy ezek a játékok milyen irányba befolyásolják a gyerekek fejlődését, de az egyszer biztos, hogy ezek a játékok felnőtt fejjel nézve ritka perverzre sikerültek.

A bejegyzés trackback címe:

https://katamori.blog.hu/api/trackback/id/tr672336295

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ZsigóBence 2010.10.05. 23:00:08

áááááááá ne csinálják már szegény Batman és Wolwerine-t így beégetni az álatos smacinál szinte kidobtam a taccsot a harmadiknak a formájáról meg ne is beszéljünk
süti beállítások módosítása